Börja träna hos oss!

ARTICLE
400
40ec470820b1a2e50e3cde7ae48863cc
Tillbaka

Storvreta IBK ingår nytt stort avtal med Ultimate Performance

Storvreta IBK och Ultimate Performance har kommit överens om ett 3-års avtal, som inkluderar alla föreningens elitverksamheter – herrlaget i SSL, damlaget i Allsvenskan samt flick- och pojkjuniorlagen i Juniorallsvenskan.


Pressmeddelande från Storvreta Innebandyklubb

 

2016-04-22

 

Storvreta IBK ingår nytt stort avtal med Ultimate Performance

 

Storvreta IBK ingick inför innevarande säsong avtal med Ultimate Performance från augusti månad om in-season träning och rehab/fysio för SSL-laget. Nu kommer föreningen att göra en storsatsning på ett fortsatt samarbete med träningsanläggningen vid Gränby sportfält. Storvreta IBK och Ultimate Performance har kommit överens om ett 3-års avtal, som inkluderar alla föreningens elitverksamheter – herrlaget i SSL, damlaget i Allsvenskan samt flick- och pojkjuniorlagen i Juniorallsvenskan.

 

Storvreta IBKs klubbchef är mycket nöjd med avtalet:

 

-          Vi har haft en fantastisk säsong med vårt SSL-lag med SM-guldet i lördags. Det har varit ett stenhårt jobb såväl på som utanför planen och förutom våra tränares och ledares fina arbete med innebandyträningen, så har Ultimate Performance` professionella och noggranna arbete med våra spelare varit en stor bidragande orsak till våra framgångar, säger Kim Knudsen.

 

-          Ultimate Performance har erbjudit våra spelare en mycket fin träningsmiljö och deras personal har varit en bra bollplank för vår tränar-/ledarstab, som har utbildats kontinuerligt under säsongen. Vi är övertygade om, att vi med fördel kan utveckla och utbilda även vår junior- och damverksamhet på bästa möjliga sättet, om vi lägger deras fysträning hos Ultimate Performance, fortsätter Kim Knudsen.

 

Storvreta IBKs chefstränare och sportsligt ansvariga Stefan Forsman är också riktigt nöjd med avtalet:

 

-          Vi har fått professionell och genomtänkt hjälp med allt runt fysträning, återhämtningsträning och skadebehandling, så att våra spelare har hållit sig fräscha och skadefria, säger Storvreta IBKs chefstränare Stefan Forsman, och fortsätter

-          Ultimate Performance´ personal har varit fantastiska på att hitta de rätta vägarna och lagt in skonsamma träningsupplägg, när det har behövts. De har dessutom bidragit med motiverande träning med humor och skratt, där även huvudet har kopplats in.

 

VD Ultimate Performance, Peter Englund, är både glad och förväntansfull för förtroendet från Storvreta IBK

 

-          Vi har under säsongen kommit truppen och ledarna runt laget mycket nära och där gjort allt för att ge laget de bästa förutsättningarna till att prestera på topp, säger Peter Englund

-          Med det nya avtalet ska vi tillsammans flytta fram positionerna ytterligare för Storvreta IBK inom innebandyn. Vi ser att jobbet med hela elitorganisationen är att sätta en helt ny norm för framtidens innebandyspelare, både på herr- och damsidan, där vi skall hjälpa Storvreta IBK att vara den ledande föreningen, fortsätter Peter Englund  

 Läs mer om Svenska Mästarna 2016, Storvreta IBK!
Alexander Rudd - SM Guld Storvreta IBK


Foton: Adam Troy

 

Translate

51