Börja träna hos oss!

ARTICLE
258
f43ee56ab5316eedcfd507a927a544c2
Tillbaka

Ytterligare förstärkning!

Ultimate Performance förstärker och breddar ytterligare bland instruktörer/tränare. Vi hälsar Palmar Hreinsson och Niklas Heckscher varmt välkomna!


Palmar Hreinsson

Vem är du?
Kommer ursprungligen från Island, men bor bor och jobbar nu i Sverige.

Vad lockade dig att ta kontakt med Ultimate Performance?
Deras holistiska synsätt, där man strävar efter att se på delarna i relation till helheten. Jag hörde först talas om "UP" av en fotbollsspelare som jag jobbade med för ett par år sedan vilket gjorde att jag blev nyfiken att ta kontakt och lära mig mer om det de håller på med.

Vilken är din idrottsliga bakgrund?
Som barn och ungdom var det både fotboll och friidrott. Jag fortsatte med fotbollen som spelare och sedan assisterande tränare fram till 30, varav de senaste åren parallellt med att jag tävlade inom fitness/crossfitness/crossfit, där jag lyckades vinna en del tävlingar på Island, och även SM i Crossfit 2009. Som fotbollsspelare var jag ingen finlirare, men hade en bra arbetskapacitet och hittade min roll i att slita lite hårdare. Sedan jag flyttade till Sverige 2006 har jag jobbat som fystränare inom fotboll och hockey, PT och arrangör av en tränings- och inspirationsresa till Island.
Och mitt mål hos UP är att utvecklas som tränare och människa och bidra med min kompetens.

Ultimate Performance finns idag i Sollentuna och Uppsala, var är du mest verksam?
Sollentuna
Niklas Heckscher

Vem är du? 
Jag är uppvuxen i Stockholm och bor nu i Nacka. 42 år gammal och har under min uppväxt gjort lite av varje inom det idrottsliga och alltid haft en enormt intresse för träning i helhet. Den idrott som jag brann lite "extra" för, och valde att utföra längst, var gymnastiken.

Vad lockade dig att ta kontakt med Ultimate Performance?
Jag hörde om Ultimate Performance genom en bekant, och jag tyckte det lät intressant med kopplingen till idrotten, men även sidan mot privat- och företagskunder.
Det jag brinner allra mest för är att få jobba med träning och idrott.

Ultimate Performance finns idag i Sollentuna och Uppsala, var är du mest verksam?
Jag är mest i Sollentuna, men åker ibland till Uppsala på lite uppdrag. 

Translate

51