Börja träna hos oss!

Kunder hos oss

Här kan ni läsa vad några av våra kunder tycker om Ultimate Performance.

Elias Lindholm, Hockeyspelare, Carolina Hurricanes:

Jag har tidigare varit ganska stel i kroppen, men när jag började träna med UP under off-season har stelheten minskat betydligt och jag är mer rörlig nu. När jag kom tillbaka till Hurricanes efter sommaren var det flera i laget och även ledningen kommenterade och såg skillnad på mig. De tyckte att jag hade blivit både större och starkare men framför allt snabbare och rörligare på isen. Mycket kul att träningen har gett så bra resultat.

Victor Hedman, Hockeyspelare, Tampa Bay Lightning:

 

Olle Andersson, akademichef Sirius fotboll och NIU fotboll ansvarig:

Dagens elitfotbollsspelare är atleter. Det finns inget som tyder på att Morgondagens elitfotbollsspelare behöver vara mindre atletiska. Därför är det viktigt att börja träna sin kropp i tidig ålder, som en naturlig del av fotbollsträningen. Ultimate Performance träningskoncept är mycket väl anpassat för att bygga atletiska fotbollsspelare.Peter Wallén, CEO Alterno Management, NLHPA Agent:

På Alterno har vi ett ganska hektiskt arbetsschema med både bekväma och obekväma arbetstider. För att vi ska orka är det viktigt att ta hand om sig själv och motionera regelbundet. 2 gånger i veckan tränar hela företaget tillsammans på UP i Small Group Training. Alla har förbättrat både kondition, styrka, rörlighet, stabilitet och när man mår bra fysiskt mår man även bra psykiskt, dessutom är det både roligt och utmanande.

EliasYmer, Tennisspelare, GTG:

Elias har tränat med Ultimate Performance under 1 ½ år, så här säger han: Fysträningen det senaste året har varit jätteviktig för mig och varit en stor del av min utveckling. Alla spelare där ute blir starkare fysiskt och det tar längre tid att komma fram som tennisspelare idag. Förr körde jag mycket maxstyrka och ingen rörlighet. Numera tränar jag mycket rörlighet, stabilitet och flexibilitet och det har hjälpt mig mycket och jag når fler bollar nu än tidigare.


TJ Johnsson, Basketspelare, Uppsala Basket:

I love training at Ultimate Performance, it’s a great facility with great trainers. And the type of things that we do here has already helped me improve my flexibility, my strength, my power and it’s a great place to workout.


Jesper Thörn, f d Hockeyspelare, Naprapathögskolan:

Den 26/8 2011 fick jag en tackling och åkte med huvudet in i sargen. 3 blödningar i hjärnan konstaderades på Uppsala Akademiska. 24/11 besökte jag UP första gången, en fantastisk upplevelse. Jag kunde inte göra M2M övningarna utan att falla och tappa balansen, men efter kort tid aktiverades mitt centrala nervsystem på rätt sätt och jag kunde börja träna rörlighet, balans och stabilitet på allvar. Idag är jag helt återställd och läser på Naprapathögskolan. Utan Ultimate Performance hade jag inte kommit dit jag är idag och jag kommer fortsätta med M2M.


Robert Hägg, Hockeyspelare, Philadephia Flyers:

Jag började träna med Ultimate Performance sommaren 2015, och den träningen som utförs där är helt outstanding! Den är anpassad efter individen och har ett väldigt bra upplägg.

För min del började det med att jag gick igenom en helkroppsskanning för att se hur min kropp är byggd, var i kroppen jag är starkast, svagast och hur smidigheten såg ut. Detta har gjort mig mer medveten om vad jag behöver prioritera i min träning, vad jag ska tänka på när jag för specifika önvingar osv. Personligen hade jag det väldigt kul under hela sommaren och träningarna har aldrig varit i bättre form rent fysiskt. Fick även flickvännen att besöka och utvärdera sin fysik på UP. Hon har råkat ut för tre allvarliga ryggskador och har under flera års tid haft kraftig smärta och domningar i ben och rygg. Efter 2 månader med behandling och med rätt träning har hon kunnat börja utföra saker om hon inte hade en chans att göra för ett halv år sen! De tycker jag visar att träningen som utförs på Ultimate Performance är individanpassad och lösningsinriktad. Från professionella atleter på den högsta nivån i sportens värld, till människor som kämpar med att kunna leva ett normalt liv.

Stort Tack till alla på UP för denna sommar som varit! Jag ser fram emot att fortsätta träna med er!

 


 
Fler kunder till UP938
946
815