Börja träna hos oss!

Ungdomslag som tränar hos ossGrundarna av Good to Great Tennis Academy är Magnus Norman, Nicklas Kulti and Mikael Tillström. Förutom deras brinnande intresse för tennis och spelarutveckling, har de en ska gemensamt - de har alla tagit steget från att vara en bra tennis spelare till en spelare i världskass.  De vet vad som krävs för att lyckas.Sedan 1 år tillbaka arbetar GTG tillsammans med Ultimate Performance som tillgodoser all fysträning för alla deras spelare.


Upplands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets  regionala organisation i Uppland.  Upplands Idrottsförbunds uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.
Upplands Idrottsförbund ansvarar för Sveriges största elitidrottsgymnasium, Celsiusskolan i Uppsala. From 2013 har UP ansvaret för fysträning, tester och behandling i flertalet av idrotterna. Riksidrottsgymnasiet för Amerikansk fotboll och Golf samt ett tiotal av övriga idrotter på elitidrottsgymnasiet NIU. 


Den 9 augusti 1907 blev födelsedatum då klubben bildades på en plankhög utanför stadens planlagda område och det första klubbmötet hölls under bar himmel i ett dike bredvid den tämligen primitiva idrottsplatsen. IK Sirius och Ultimate Performance arbetar tillsammans med fysträningen sedan UP starten i Uppsala 2013, och tar hand om fysträningen från de yngsta upp till A-laget. IK Sirius fotboll är en mycket central partner. Vi har ansvar för fysträning, tester och behandlingar från akademin 12år hela vägen upp till A-lag herr (Superettan) och A-lag Dam (Elitettan). En mycket tydlig tråd när det gäller fysträning och tester från första året på akademin, 12år, som bygger fotbollsspelaren i första hand mot de äldre akademiåren med sikte på elitrepresentationslagen. Förutom själva genomförandet har vi tagit en central roll när det gäller det gemensamma utvecklingsarbetet.

Almtuna IS bildades 1932. Från början omfattade föreningen bl a fotboll, bandy och pingis. Ishockeyn togs upp på programmet först 1947. Idag är Almtuna IS en renodlad hockeyförening. Föreningen Almtuna IS har förlagt sin elitträning hos UP med A-lag herr i allsvenskan och juniorverksamheten J20, J18 samt U16. I alla dessa verksamheter är UPC Uppsala ett centralt träningscenter med i det närmaste daglig träning. Inom Sports Medicine har vi huvudansvar för alla dessa lag. Ungdomslagen 12-15år jobbar vi med dess fysträning. 


Älvsjö AIK bildades den 23 maj 1915. Fotbollen och vinterbollsporterna har tidigare dominerat i Älvsjö AIK. På sommaren fotboll, på vintern bandy och ishockey, som numera ersatts av innebandy. Fotbollssektionen fick sitt stora uppsving på 40-talet med segrar i stora och lilla DM. Älvsjö AIK fotboll påbörjade vi hösten 2014, ett större samarbete med. Idag ansvarar vi för fysträning och tester för flertalet ungdoms och juniorlag. Det gemensamma målet är att vi utvecklar ett gemensamt koncept och med det likt IK Sirius fotboll får en tydlig tråd.


Sollentuna FK är en sammanslagning av Sollentuna Fotboll IF och Sollentuna United FK. Sollentuna Fotbollsklubb är en av Sveriges största fotbollsföreningar med drygt 3800 medlemmar, varav cirka 3000 är spelare, 700 ledare och 100 stödmedlemmar.
Sollentuna FK som en av landets största fotbollsklubbar har på ungdomssidan valt att jobba aktivt med oss. Träning, tester, behandling o utbildning för ungdomslag o dess tränare. Antal lag ökar för varje år och de viktigaste insatserna gör vi för att sätta struktur och förståelse i yngre åren. Ett samarbete som bygger på att föreningen får en tydlighet i sina yngre ungdomsår.


Storvreta IBK bildades 1989 och är Sveriges fjärde största innebandyklubb med 711 licensierade spelare och 1700 medlemmar. Varje år arrangerar klubben världens största innebandyturnering: Storvretacupen.


938
946
915