Börja träna hos oss!

Team training

Föreningar/Lag
Dagens idrott ställer extremt höga krav på den fysiska förmågan och förutsätter en mycket väl utvecklad atletisk bas. Hos oss kan lag/föreningar få anpassad träning utifrån Mind2Muscle-konceptet.

Se UP´s film - "Sports Youth"

UP 5 INTRO

Dagens idrott kräver en väl utvecklad atletisk bas. Genom vårt ”Prova-på-paket” UP5 INTRO underlättar vi möjligheten för er att testa M2M.

5*60 minInstruktörsledda M2M-pass

UP 10 M2M

Genom vårt paket UP10 M2M ger vi er möjligheten att ta M2M till en högre nivå.

10*60 minInstruktörsledda M2M-pass

UP12 M2M/OL

I detta paket ingår även utbildning/träning i lyftteknik/olympiska lyft.

12*60 minInstruktörsledda M2M-pass

UP INJURY PREVENTION

UP Injury Prevention är ett skadeförebyggande program som har utvecklats i syfte att minimera risken för förslitnings- och överbelastningsskador inom ungdoms- och junioridrotten.

7*60 minInstruktörsledda pass, inriktning "Injury Prevetion"
2 tillfällenUP Movement (rörlighets- och stabilitetstester)
AnalyserIndividuella analyser efter genomförda tester
ÅtgärdsprogramÅtgärdsprogrammen implementeras i tränings-/tävlingsverksamhet
Programmet sträcker sig över ca. tre månader.
"Fysträningen det senaste året har varit jätteviktig för mig och varit en stor del av min utveckling. Alla spelare där ute blir starkare fysiskt och det tar längre tid att komma fram som tennisspelare idag. Förr körde jag mycket maxstyrka och ingen rörlighet. Numera tränar jag mycket rörlighet, stabilitet och flexibilitet och det har hjälpt mig mycket och jag når fler bollar nu än tidigare."
Elias Ymer, tennisspelare GTG, tränat med Ultimate Performance under½ årFÖRETAGSTRÄNING
Hur många av era anställda har krämpor och smärtor pga. förslitningar och överbelastningar?
Hur många av dessa har genom åren kontinuerligt genomgått behandlingar utan tydliga och varaktiga förbättringar? Välj att titta på vårt moderna företagsinriktade friskvårdskoncept Arbetsför & Smärtfri!
Dra nytta av vår erfarenhet och förståelse från våra samarbeten inom elitidrotten: utveckla ditt företag och dina medarbetare med samma dynamik och strategi som vi utvecklar ett elitidrottslag

Vi är proffs på företagsträning/uppbyggande träning/rehab - låt oss vara er partner i utvecklingen av er friskvårds- och hälsostrategi!

Vår erfarenhet säger att inte alla är intresserade av träning men ingen vill ha ont!

Vi lyckas skapa förståelsen hos personalen kring hur lite det ofta krävs för att bli smärtfri och vi medverkar därmed till att tröskeln till förändring och förbättring är låg.
Genom vår djupa kompetens från elitidrott och idrottsmedicin vägleder vi de inom företaget som är tränande och som jobbar mot olika motions- och tävlingsmål. Dessa skall vi entusiasmera till utveckling inom träning, prestation, kost och hälsa. Utveckling inom träning i den mening att träna rätt och smart för optimering och för att hålla sig skadefri!.
Vi ser som vår uppgift att reducera ert företags behandlingar och istället se till att er personal är varaktigt arbetsför och smärtfri.
Boka tid med oss för att höra hur vi hjälper er!


 

Translate

941
944